kollar på film

Haha vi sitter och kollar på film på svenskan och det är en deckare från 1930!! och heter mordet på orientexpresen.
den suger verkligen!!

Ute ritt

Kom precis tillbaka från stallet. Vi har ridit ut i skogen barbacka. Eller tja, vi hade schabrak och resårgjord, vi valde just den dagen då allt blåste sönder utomhus, haha. Men hön skötte sig riktigt bra, hoppade till några gånger men höll sig lugn och glad. Däremot åkte schabraket bakåt väldigt mycket när vi klättrade i backarna, så det var lite jobbigt att hoppa av att fixa hela tiden.
Vi bara red på och kom lite vilse typ, men såklart var det bara att fortsätta så kom vi rätt iallafall

Ponnyakuten!

Jag han inte skriva igår.

Igår så var utagningingen till ponnyakuten och lisa var skit svår att lasta vilket var bra! ;)  tobbe hjälpte mig och använde ett spö och pickade i sidan och hon gick till sist in men han fick väl hålla på i 15 min ;)  jag trodde att han skulle bara gå in med henne men han fick jobba lite haha. men jag var så jävla nervös så jag agerade helt fel och jag tror att han missupfattade min tacksamhet... :( men den 24 maj får vi veta om jag gått vidare eller inte? hoppas verkligen det!  

Uttagning

på måndag har jag tagit ledigt från skolan för att gå på castingen till ponnyakuten! jag hoppas verkligen att jag går vidare och får åka på läger i sommar ;) skriver igen på måndag kväll om inte tidigare...

Jobb jobb jobb ;)

Asså är jag konstig eller? är det fler som tycker att det är kul att åka tåg/tunnelbana?
Det tycker iallafall jag :)

men ja hatar när man måste stressa haha jag börjar ju jobba 11.00 och jag kom innan för dörren 10.59! snacka om på sekunden! fattar inte hur tåg kan vara försenade... eller så var det när jag gick och gick för långsamt? 
aja jag är ju här och allt är som vanligt fast idag är det rätt så lagom med folk ;)


Dressyr

Idag red jag först på ute volten oc värmde upp men tyckte att det blev lång tråkit så jag red ut och dressyra istället och det vart mycket roligare! :) hon var rätt så stel men lyckades "lösa upp" henne :)

Hoppning!

igår var jag för trött för att skriva

Det var en kul lektion det var bara jag och sandra med, haha juste jag ramlade av! haha så här gick det till:

Det var ett hinder med tre bommar frammför och vi hoppade  dem i ström och typ fjärde gången jag hoppade så tappade jag ena stigbygeln men  tänkte att det gör väll inget det går väll endå! haha och det gick jätte bra men sen när hon landade efter hindret tappade jag andra stigbygeln! och sammtidigt gjorde lisa en snäv sväng åt vänder och jag var på väg ner på höger sida så jag styrde henne åt höger men hon svängde för mycket och jag ramla av åt vänster, (tror jag?)  men det vart mer som en avstitning men jag ramlade backlänges efter som benen inte ville röra sig bakåt! haha men tyvärr så höll jag kvar i tygeln så jag röck lisa rätt hårt i munnen :'(
men jag maserade munjiporna på henne och så vart hon glag igen och vi fortsatte att hoppa


Skola! ;)

Idag gick jag till skolan för första gången på två och en halv vecka!det var riktigt skönt faktiskt! (att ha någon att göra under dagarna!)

men det var ju ingen höjdar början! snö storm!! Snö flingorna var typ stora som hamstrar!!I maj likssom! fattar inte!


långritt!

Idag red jag första gången på länge! det var jätte härligt att komma upp i sadeln igen! jag och Amanda.L red en lång härlig tur det tog två timmar att rida runt hela rundan! vi galopperade rätt så mycket men tror att jag galopperade mest. (Quigge är lite oförutsägbar så Amanda tar det lite lungt tills dom känner varandra. ) vi red runt på "galoppbanorna" (det finns milltals av galopptränings banor här!) vi mötte en travare med vangn och kusk! lisa blev skit rädd! hon har börjat bli mer och mer rädd för konstiga grejor! :( men tycker att det är lite kul att det händer något när man rider och att det inte bara är att åka häst! haha
(bilden är från vår senaste ute ritt tillsammans)

han inte!

Igår jobbade jag hela dagen och han inte blogga och jag glömde datorn hemma så jag kunnde inte blogga på jobbet...
jag jobbar idag också men nu har jag datorn med mig :)

jag tog bussen/t-banan  hit (lindhagen) det är jätte kul att åka tåg! haha. nä, men det är faktiskt det :) haha

men sen kommer man hit och vad händer här: ABSOLUT INGENTING!! helt öde!

ser inte en kotte och samma sak var det på tåget/bussen och på T-centralen!!
asså fatta T-CENTRALEN! där man brukar få träcklas och buffas för att komma fram till tåget!


RSS 2.0